a gyermekbarát város

Hírek

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kétfordulós, nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, 115 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Templom tér 17. szám alatti ingatlanban található Budaörs Város Önkormányzatának tulajdonában álló 115/A/1 helyrajzi számú, 173 m2 alapterületű, „iroda” megnevezésű, valamint a 115/A/2 helyrajzi számú, 87 m2 alapterületű, „lakás” megnevezésű ingatlanok együttes értékesítésére

Olvass tovább

Gyermekjogi fogadóóra augusztus 27-én

A Hintalovon Alapítvány 2020. augusztus 27-én 14 h-17 h között személyesen megtartja a gyermekjogi fogadóóráját a Bleyer Jakab Általános Iskolában.

Olvass tovább

Nem lesz idén Idesüss - Budaörs Napja

A járványügyi helyzet és a szabadtéri koncerteket korlátozó jogszabályok miatt elmarad az idei Idesüss – Budaörs Napja rendezvény.

Olvass tovább

Elmarad a falugazdász július végi fogadóórája

Szabadság miatt elmarad Vincze Gábor Dezső falugazdász budaörsi fogadóórája 2020. július 31-én, pénteken.

Olvass tovább

Ismét megnyílt az FCSM ügyfélszolgálati pontja a Városházán

2020. július 14-től ismét megnyílt a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. ügyfélszolgálati pontja a Városházán (2040 Budaörs, Szabadság út 134.) Minden héten kedden 8.00-tól 16.00 óráig fogadják az ügyfeleket a fszt. 38. sz. irodában.

Olvass tovább

Pályázat két telek együttes értékesítésére

Budaörs Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a Domb utcában egy 6865 és egy 1011 négyzetméteres telek együttes értékesítésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2020. augusztus 31., 16:00 óra.

Olvass tovább

Pályázati felhívás a városi állatmenhely üzemeltetésére

Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában lévő, Törökbálinton működő állatmenhely és gyepmesteri telep üzemeltetésére. A pályázat beadási határideje: 2020. augusztus 31. 12,00 óra.

Olvass tovább

Pályázat két Templom téri ingatlan együttes értékesítésére

Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában álló, Budaörs, Templom tér 17. szám alatti ingatlanban található 173 m2 alapterületű iroda, valamint egy 87 m2 alapterületű, lakás együttes értékesítésére.

Olvass tovább

Óvodák nyári zárva tartása

Kéthetes időszakokra tartanak szünetet nyáron a budaörsi óvodák. Ilyenkor a gyerekeket egy másik óvoda fogadja. Hogy melyik intézmény mikor lesz zárva, s hogy melyik óvoda helyettesíti, az alábbi táblázat tartalmazza.

Olvass tovább

Július 17-ég lehet jelentkezni a Tiszta, virágos Budaörsért – 2020 pályázatra

Budaörs város tisztasága, környezetünk szépítése és egészségesebbé tétele érdekében idén is meghirdeti az önkormányzat a Tiszta, virágos Budaörsért pályázatot. Párhuzamosan a felhívásban fordul az önkormányzat a helyi vállalkozásokhoz, hogy felajánlásaikkal támogassák pályázatot, ezzel lehetővé téve további különdíjak kiosztását a versenyben résztvevőknek.

Olvass tovább

Változik két budaörsi orvos rendelési ideje

2020. június 29-étől új helyen és időpontban rendel Dr. Janoczkó Márton, a 4. számú körzet felnőtt háziorvosa. Szintén változik Dr. Szimándli Vera, a 7. sz. körzet háziorvosának rendelési ideje.

Olvass tovább

A képviselő-testületi ülésen történt

A járványhelyzet kihirdetése óta először tanácskozott a teljes képviselő-testület 2020. június 24-én. A rendkívüli ülésen többek között módosították az idei költségvetést, jelentős tartalékot képezve a jövő év elejére, amikor érezhetően csökkenni fognak a város bevételei.

Olvass tovább

Kihirdették a Várépítő pályázat eredményét

Szerte az országban 13 gyermekintézmény és 2 műemlék részesül nettó 12 millió forintnyi építőanyag és közel kétmillió forint pénzügyi támogatásban az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából. Az eredményhirdetésnek sok éve Budaörs a házigazdája, most azonban erre csak online kerülhetett sor. Wittinghoff Tamás polgármester videón keresztül köszöntötte a résztvevőket.

Olvass tovább

Kormányhivatali tájékoztató a parlagfű elleni védekezésről

A parlagfűszezon közeledtével a gyomnövény elleni védekezésre hívta fel a figyelmet a Pest Megyei Kormányhivatal. A parlagfűvel való fertőzöttséget elsősorban a földhasználók jogkövető magatartásával lehet visszaszorítani – emeli ki a tájékoztató, kitérve arra is, hogy mulasztás esetén 15 ezertől ötmillió forintig terjedő bírság szabható ki.

Olvass tovább

Segítség az otthoni tanuláshoz

Dokumentumok, amelyek rólad (is) szólnak

Tudj meg többet jogaidról, lehetőségeidről!

Iskoláink

Ahol öröm a tanulás – általános iskolák Budaörsön

Óvodáink

Intézmények kisgyerekek számára

Mit eszünk az iskolában?

Aktuális étlap és minden, amit az iskolai étkezésről tudni kell

Kapcsolat

A gyermek- és ifjúsági ügyekkel a Közoktatási Iroda foglalkozik a polgármesteri hivatalban: 06 23 447 800, kozoktatas@budaors.hu