a gyermekbarát város

Hírek

Lakossági adatfelvételt készít a KSH

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, 2024-ben Budaörsön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre.

Olvass tovább

Budaörsi bölcsődék beiratkozás

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődők!
Budaörs Város Önkormányzat Egyesített Bölcsődei Intézményekbe a 2024/25-ös nevelési évre történő beiratkozással kapcsolatban a https://bolcsode-budaors.hu/beiratkozas/ oldalon tájékozódhatnak.
Várjuk jelentkezésüket!

Olvass tovább

MÁV-menetrend nyári időszámítás

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2024. március 31-től a nyári időszámítás bevezetése miatttöbb Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.

Olvass tovább

MÁV-menetrend változás április

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2024. április 2-15 között pályakarbantartási munkálatokat végeznek, ezért több Budaörsöt is érintő, illetve itt áthaladó vonat menetrendje változik.

Olvass tovább

Pályázat Budaörsi civil szervezetek 2024. évi támogatására

Pályázat benyújtási időszaka: 2024. február 28 - 2024. március 28.

Olvass tovább

Komposztáljunk Budaörsön! - pályázat

A zöldjavak komposztálására, helyben hasznosítására valamint a környezettudatos szemlélet támogatására pályázatot hirdet a BTG Nkft. az önkormányzat megbízásából.

Olvass tovább

Tovább bővül Budaörs kerékpárút-hálózata

Az önkormányzat 232 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el egy európai uniós pályázaton. A pályázati összegből négy fontos közlekedési fejlesztést valósítanak meg.

Olvass tovább

Március 15-ét ünnepelte Budaörs

"A mindenkori március 15-ék nemzedékeken át adtak alkalmat a drámai szembesítésre. És bizony gyakran érezte úgy az ünneplő tömeg, hogy ha új köntösben is, de megint visszatértek a feudális viszonyok." - fogalmazott ünnepi beszédében Wittinghoff Tamás, Budaörs város polgármestere

Olvass tovább

Permetezés a városban

Permetezést végeztet a BTG a vadgesztenyelevél aknázómoly kártételének visszaszorítása érdekében 2024. 03. 12 és 03. 23. között a délutáni és az éjjeli órákban.

Olvass tovább

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a 4502/1 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Őszibarack u. 29. szám alatti, Kesjár Csaba Általános Iskola intézményben található büfé helyiségbérbeadás útján történő hasznosítására

Olvass tovább

Segítség az otthoni tanuláshoz

Dokumentumok, amelyek rólad (is) szólnak

Tudj meg többet jogaidról, lehetőségeidről!

Iskoláink

Ahol öröm a tanulás – általános iskolák Budaörsön

Óvodáink

Intézmények kisgyerekek számára

Mit eszünk az iskolában?

Aktuális étlap és minden, amit az iskolai étkezésről tudni kell

Kapcsolat

A gyermek- és ifjúsági ügyekkel a Közoktatási Iroda foglalkozik a polgármesteri hivatalban: 06 23 447 800, kozoktatas@budaors.hu