a gyermekbarát város

A hét kiemelt hírei

Budaörs az épületfelújítási mintavárosok között

A zöldépítés világszervezete, a WorldGBC, az épületfelújításban élenjáró mintavárosok között másodikként Budaörsöt mutatta be. A mintavárosok a BUILD UPON2, azaz a világ legnagyobb épületfelújítási együttműködési projektjének résztvevői.

Olvass tovább

Lezárult Budaörs klímastratégiájának egyeztetése

Elkészült Budaörs klímastratégiájának egyeztetési verziója. A helyzetértékelést, célokat és intézkedéseket tartalmazó dokumentumot, amelyet az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani központ készített, április közepéig lehetett véleményezni.

Olvass tovább

Megjelent az Iskolacsengő és a Mesevár online kiadvány

Budaörs Város Önkormányzata az óvoda- és iskolaválasztás elősegítése érdekében évek óta megjelenteti az intézményeket bemutató Iskolacsengő és Mesevár kiadványokat. Az idei a második év, amikor úgy döntöttünk: csak online tesszük elérhetővé a füzeteket és nem pazarolunk rájuk papírt. A kicsinyek szülei ugyanis már kiválóan eligazodnak az interneten, és így a környezetet is kíméljük.

Olvass tovább

Segítség az otthoni tanuláshoz

Dokumentumok, amelyek rólad (is) szólnak

Tudj meg többet jogaidról, lehetőségeidről!

Iskoláink

Ahol öröm a tanulás – általános iskolák Budaörsön

Óvodáink

Intézmények kisgyerekek számára

Mit eszünk az iskolában?

Aktuális étlap és minden, amit az iskolai étkezésről tudni kell

Kapcsolat

A gyermek- és ifjúsági ügyekkel a Közoktatási Iroda foglalkozik a polgármesteri hivatalban: 06 23 447 800, kozoktatas@budaors.hu